Ciona Umami Fond 200 ml – 12 st

Ciona Umami Fond 200 ml – 12 st

ORDRAR FÖRE KL 12 SKICKAS SAMMA VARDAG

FRI FRAKT ÖVER 6000 KR EX MOMS

LEVERANS 1-2 VARDAGAR

FRI FRAKT ÖVER 6000KR EX MOMS

LEVERANS 1-2 VARDAGAR

Ciona Umami Fond 200 ml – 12 st

Logga in för pris
Ciona Umami Fond – en fyllig smaksättare med naturlig sälta och tydliga inslag av umami, tillverkad av Marine Taste.
En helt unik smakförstärkare, tillverkat av koncentrat från sjöpungar, Ciona intestinalis. Smaken är rik på umami och kokomi vilket ger anrättningen en djupare och mer fyllig smak – samtidigt som den är neutral i sig själv vilket betyder att den förstärker utan att sätta egen prägel på maten. En bra standardsmaksättare, precis som de bästa buljongerna på marknaden. Dryg i smaken och riklig sälta.

Helt utan tillsatser eller konserveringsmedel – 100 % koncentrat av Ciona intestinalis. Fonden har lång hållbarhet på ca 2 år. Produkten vann guld på SM i mathanverk oktober 2021 inom kategorin innovativt mathantverk.

Specialregler gällande fraktavgift gäller på fonden. Kunder som bara vill ha fonden kan köpa valfri mängd och få fri frakt. Tryck igenom fraktavgiften i kassan så justeras det på fakturan. För beställningar som även innehåller andra produkter gäller ordinarie fraktregler.
Mer information
Bäst före 2025-01-10
EAN 7350104650018
Artikelnummer 035000-1
Höjd 24 cm
Bredd 5 cm
Djup 5 cm
Tillverkningsland Sverige
Ekologisk Nej
Fairtrade Nej
Glutenfri Ja
Sockerfri Ja
Mjölkfri Ja
Laktosfri Ja
Ingredienser 100 % koncentrat av Ciona intestinalis.
Näringsdeklaration per 100g Energivärde: 375kj/90kcal, fett: <0,1g varav mättat fett <0,1g, kolhydrater: <1g, varav sockerarter 0,1g, Protein: 2,6g, Salt: 16,8 g
Förvaras Ej öppnad förpackning kan förvaras i rumstemperatur. Öppnad förpackning förvaras i kylskåp.
Producent Marine Taste
Storlek / Mängd 12 x 200 ml
Write Your Own Review
Du recenserar:Ciona Umami Fond 200 ml – 12 st

Här hittar du våra bästa recept och tips på hur man kan använda Ciona Umami Fond!

Svamprätter: Häll i några skvättar i stekpannan i slutet av stekningen.

Stekt sallad: Bryn vitlök och chili i olja, woka valfri sallad och skvätt över en matsked Ciona fond som woksås.

Hamburgare: 1 kg nötfärs, 1,5-2 msk Ciona fond, peppar (kan givetvis varieras med samma dosering i många färsrätter.)

Pasta Ciona: 3 msk olivolja, 1,5 msk Ciona fond samt hackad vitlök blandas och hälls över pastan. Fyll på med färska räkor, halva småtomater, blancherad broccoli och spetspaprika.

Vi hittade andra produkter du kanske gillar!