FredChill Fänkål 130g – 6 st

FredChill Fänkål 130g – 6 st

ORDRAR FÖRE KL 12 SKICKAS SAMMA VARDAG

FRI FRAKT ÖVER 6000 KR EX MOMS

LEVERANS 1-2 VARDAGAR

FRI FRAKT ÖVER 6000KR EX MOMS

LEVERANS 1-2 VARDAGAR

FredChill Fänkål 130g – 6 st

Logga in för pris
FredChills älskade chili med fänkål och rostad vitlök – helt utan salt och e-ämnen. Passar extra bra till fisk, kyckling och grönsaker. Produceras på Åland med stor noggrannhet och omsorg!
Precis som de flesta andra frukter innehåller chili en massa nyttigheter, till exempel C-vitamin, B-vitamin samt både kalium, magnesium och järn. Det finns dessutom vetenskapliga studier som tyder på att ämnet capsaicin som finns i chili bidrar till ökad fettförbränning samt motverkar olika sjukdomar. Chili är alltså en riktig hälsoprodukt!

Ladda ner etikett med streckkod här!
Mer information
Bäst före 2024-12-16
EAN 6429830111719
Artikelnummer 052003-1
Höjd 55mm
Bredd 54mm
Djup 54mm
Tillverkningsland Finland
Ekologisk Nej
Fairtrade Nej
Glutenfri Ja
Sockerfri Ja
Mjölkfri Ja
Laktosfri Ja
Ingredienser Chili, fänkål och rostad vitlök.
Förvaras Torrt och svalt.
Producent FredChill
Storlek / Mängd 6 x 130 g
Write Your Own Review
Du recenserar:FredChill Fänkål 130g – 6 st
Torskrygg med FredChill Fänkål
4 pers
Tidsåtgång: 60 min
 
FredChill fänkålsmajjo:
1 tsk FredChill Fänkål (dosera efter smak & styrka)
1 dl majonnäs
 
Smörstekt torskrygg:
700g små nypotatisar
700g rödbetor
50g smör
4 st frysta torskryggsfiléer
salt, peppar
1,5 dl kapris
70g sockerärtor
1 knippe färsk dill
 
Gör så här
Mät upp och smaka av i en mindre del av detta så ni hittar eran hetta. Blanda sedan FredChill™ Fänkål med majonnäs. Ställ majjon svalt i en skål eller sprits.
Koka potatisarna i saltat vatten tills de är mjuka, cirka 10–20 minuter beroende på potatisens storlek.
Skala rödbetorna och skär dem till stora klyftor. Koka dem i saltat vatten i 15–20 minuter.
Smält hälften av smöret i en stekpanna. Lägg de tinade torskryggsfiléerna i stekpannan och stek dem gyllene på båda sidor. Salta och peppra. När fisken nästan är klar lägg ner resten av smöret, kaprisen och halverade sockerärtor i stekpannan. Stek dessa med fisken i cirka 1-2 minuter.
Lägg upp potatis och rödbetor på tallrikarna. Ringla smöret och fördela ut sockerärtor och kapris runt om. Lägg på fisken, spritsa eller klicka på fänkålsmajjon och garnera med färsk dill.
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!