Miss Alice Brödmix rågbröd - anis 925g – 9st

Miss Alice Brödmix rågbröd - anis 925g – 9st

ORDRAR FÖRE KL 12 SKICKAS SAMMA VARDAG

FRI FRAKT ÖVER 6000 KR EX MOMS

LEVERANS 1-2 VARDAGAR

FRI FRAKT ÖVER 6000KR EX MOMS

LEVERANS 1-2 VARDAGAR

Miss Alice Brödmix rågbröd - anis 925g – 9st

Logga in för pris
Ta hembakat till en ny nivå - tillsätt endast filmjölk och sirap för att få ett saftigt och gott rågbröd med denna brödmix.
På Miss Alice krog har de i alla år serverat ett riktigt gott rågbröd till flera rätter. Därför har denna brödmix uppkommit!Det enda som behöver tillsättas är filmjölk och sirap. Mixen räcker till två ordentliga limpor och går utmärkt att frysa! Brödet är alltid gott nybakat med smör men det håller sig mjukt och saftigt i flera dagar. Prova att rosta rågbrödet och avnjut med lagrad prästost och aprikosmarmelad. Eller stek brödskivorna i basilika & vitlöksolja och servera till salladen eller tapasbrickan.
Mer information
Bäst före 2024-10-30
EAN 7350162590134
Artikelnummer 069012-1
Tillverkningsland Sverige
Ekologisk Nej
Fairtrade Nej
Glutenfri Nej
Sockerfri Ja
Mjölkfri Ja
Laktosfri Ja
Ingredienser Vetemjöl, grahamsmjöl, rågsikt, rågkross, havregryn, salt, bikarbonat och anis.
Producent Miss alice
Storlek / Mängd 925g x 9st
Write Your Own Review
Du recenserar:Miss Alice Brödmix rågbröd - anis 925g – 9st

Miss Alice Chèvre Chaud

Att få en bit getost med perfekt sötma, syra och fräschör är rena himmelriket, enligt Boel. Chèvre chaud, det vill säga, varm eller gratinerad getost går att variera i oändlighet. 

4 portioner
400g Chèvre  
4 tunna skivor Miss Alice rågbröd med anis
1 rejäl klick smör 
½ burk Miss Alice rödlökschutney
4 msk rostade salladsfrö
grovmalen svartpeppar och flingsalt
60-90 g finbladig mörkgrön sallad
4 små körsbärstomater

Sätt ugnen på 225°
Skär getosten i 4 skivor och lägg på en plåt med bakplåtspapper.
Dra några varv med pepparkvarnen.  
Lägg ca 1 msk rödlökschutney på varje skiva.

Skär cm-tjocka skivor av brödet och skär av kanterna.
Stek skivorna i smör i en stekpanna.

Fördela salladen på tallrikar.  Ringla olivolja över och strö över lite flingsalt.
Skär tomaterna i klyftor och lägg ovanpå salladen.
Lägg de stekta brödskivorna i mitten.
Baka getosten i ugnen, ca 10 min. Osten ska vara smält men inte flyta ut ur sitt skal. 
Lägg osten på brödet och toppa med rostad salladstopping.
Servera direkt.