Miss Alice Rödlökschutney - aromaäpple 190g  – 12st

Miss Alice Rödlökschutney - aromaäpple 190g – 12st

ORDRAR FÖRE KL 12 SKICKAS SAMMA VARDAG

FRI FRAKT ÖVER 6000 KR EX MOMS

LEVERANS 1-2 VARDAGAR

FRI FRAKT ÖVER 6000KR EX MOMS

LEVERANS 1-2 VARDAGAR

Miss Alice Rödlökschutney - aromaäpple 190g – 12st

Logga in för pris
En sötsyrlig gudomlig blandning av rödlök och äpple i en chutney! Passar till getost eller som tillbehör till grillat och köttgrytor! Bara fantasin sätter gränser!

Rödlök och äpple i en sötsyrlig chutney blandning. Passar till de flesta dessertostar men rekommenderas främst till getost. Rödlökschutneyn är även ett gott tillbehör till grillat och köttgrytor.

Ta med dina kunder på en kulinarisk resa med Miss Alice unika produkter, vi lovar att dina kunder kommer bli återkommande!

Mer information
Bäst före 2026-01-26
EAN 7350162590233
Artikelnummer 069009-1
Höjd 7,5cm
Bredd 6cm
Djup 6cm
Tillverkningsland Sverige
Ekologisk Nej
Fairtrade Nej
Glutenfri Nej
Sockerfri Nej
Mjölkfri Ja
Laktosfri Ja
Ingredienser Rödlök, socker, äpple, rödvinsvinäger, balsamvinäger, salt, svartpeppar.
Näringsdeklaration per 100g Energi 51,7 kJ (123, 6kcal), Fett 0,1 g, Mättat fett 0,0 g, Kolhydrater 28,4 g, Sockerarter 26,1 g, Protein 0,6 , Salt 0,1 g.
Förvaras Öppnad burk förvaras i kyl upp till 30 dagar.
Producent Miss alice
Storlek / Mängd 190g x 12
Write Your Own Review
Du recenserar:Miss Alice Rödlökschutney - aromaäpple 190g – 12st

Miss Alice Chèvre Chaud

Att få en bit getost med perfekt sötma, syra och fräschör är rena himmelriket, enligt Boel.
Chèvre chaud, det vill säga, varm eller gratinerad getost går att variera i oändlighet. 

4 portioner
400g Chèvre  
4 tunna skivor Miss Alice rågbröd med anis
1 rejäl klick smör 
½ burk Miss Alice rödlökschutney
4 msk rostade salladsfrö
grovmalen svartpeppar och flingsalt
60-90 g finbladig mörkgrön sallad
4 små körsbärstomater

Sätt ugnen på 225°
Skär getosten i 4 skivor och lägg på en plåt med bakplåtspapper.
Dra några varv med pepparkvarnen.  
Lägg ca 1 msk rödlökschutney på varje skiva.

Skär cm-tjocka skivor av brödet och skär av kanterna.
Stek skivorna i smör i en stekpanna.

Fördela salladen på tallrikar.  Ringla olivolja över och strö över lite flingsalt.
Skär tomaterna i klyftor och lägg ovanpå salladen.
Lägg de stekta brödskivorna i mitten.
Baka getosten i ugnen, ca 10 min. Osten ska vara smält men inte flyta ut ur sitt skal. 
Lägg osten på brödet och toppa med rostad salladstopping.
Servera direkt.